Tuesday, February 6, 2018

Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara Jawatan Kosong LPPKN 09 Februari 2018

Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) calon yang sesuai untuk mengisi kekosongan jawatan LPPKN terkini 2018.

Jawatan Kosong LPPKN 09 Februari 2018
Jawatan Kosong LPPKN 09 Februari 2018
Warganegara Malaysia yang berminat bekerja Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) dan berkelayakan dipelawa untuk memohon sekarang juga.

Jawatan Kosong LPPKN 09 Februari 2018

1. JURURAWAT
2. PEMBANTU PENERANGAN

Tarikh Tutup Permohonan  : 09 Februari 2018
Sektor      : Kerajaan
Lokasi  : Negeri Sembilan

CARA MEMOHON:
(i) Permohonan boleh dibuat dengan mengisi borang permohonan yang boleh dimuat turun melalui Laman Web : http://www.lppkn.gov.my

(ii) Atau menghantar resume lengkap beserta salinan kelayakan berkaitan dan setaraf dengannya, salinan Sijil Pelajaran Malaysia, salinan kad pengenalan dan salinan lain-lain sijil yang berkaitan yang telah disahkan ke alamat berikut dengan menulis jawatan yang di pohon pada sudut kiri sampul surat. Permohonan yang tidak lengkap/lewat akan ditolak.

PUSAT KELUARGA LPPKN SEREMBAN 2,
PERSIARAN S2/B3,
SEREMBAN 2,
70300 SEREMBAN,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.
(u.p.: Unit Pentadbiran)

Sumber iklan rasmi jawatan kosong dan permohonan secara online sila layari laman web peluang Kerajaan Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) disini.

Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara Jawatan Kosong LPPKN 09 Februari 2018 Rating: 4.9 Post By: Jawatan Kosong
Previous Post
Next Post

0 comments: