Tuesday, August 7, 2018

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah Jawatan Kosong SPN Kedah 04 September 2018

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah (SPN Kedah) calon yang sesuai untuk mengisi kekosongan jawatan SPN Kedah Terkini 2018.

Jawatan Kosong SPN Kedah 04 September 2018
Jawatan Kosong SPN Kedah 04 September 2018

Warganegara Malaysia yang berminat bekerja di  Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah (SPN Kedah) dan berkelayakan dipelawa untuk memohon sekarang juga.

Jawatan Kosong SPN Kedah 04 September 2018

1. Pegawai Tadbir Negeri (KCS)
2. Akauntan WA41
3. Penghulu (Lelaki) NP29
4. Pembantu Veterinar/Penolong Pegawai Veterinar G29
5. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19

Tarikh Tutup Permohonan  : 04 September 2018
Sektor       : Kerajaan
Lokasi  : Kedah

Sumber iklan rasmi jawatan kosong disini dan permohonan secara online sila layari laman web peluang Kerajaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah (SPN Kedah)  disini.

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Kedah Jawatan Kosong SPN Kedah 04 September 2018 Rating: 4.9 Post By: Jawatan Kosong
Previous Post
Next Post

1 comment:

 1. ASS..WR.WB.SAYA PAK RESKY TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN AKI SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO DIJAMIN TIDAK MENGECEWAKAN ANDA APAPUN ANDA MINTA INSYA ALLAH PASTI DIKABULKAN BERGAUNLAH SECEPATNYA BERSAMA KAMI JANGAN SAMPAI ANDA MENYESAL
  angka;GHOIB: singapura
  angka;GHOIB: hongkong
  angka;GHOIB; malaysia
  angka;GHOIB; toto magnum
  angka”GHOIB; laos…
  angka”GHOIB; macau
  angka”GHOIB; sidney
  angka”GHOIB: vietnam
  angka”GHOIB: korea
  angka”GHOIB: brunei
  angka”GHOIB: china
  angka”GHOIB: thailand

  ReplyDelete